Akaun telegram Menteri Luar Negeri pula kena godam hacker

Akaun telegram Menteri Luar Negeri pula kena godam hacker

09/08/2022

Akaun telegram Menteri Luar Negeri pula kena godam hacker, Akaun Telegram milik Menteri Luar Datuk Seri Saifuddin Abdullah malam ini digodam oleh pihak tidak bertanggungjawab. Read More

Akaun telegram Perdana Menteri digodam

Akaun telegram Perdana Menteri digodam

09/08/2022

Akaun telegram Perdana Menteri digodam, laporan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) dan Polis Diraja Malaysia (PDRM) susulan kejadian.. Read More

Penghantar makanan p-hailing akan diwajibkan ambil lesen GDL - Menteri

Penghantar makanan p-hailing akan diwajibkan ambil lesen GDL – Menteri

09/08/2022

Kelulusan terhadap RUU pindaan terhadap tiga peruntukan undang-undang pengangkutan jalan yang akan dibentangkan, Penghantar makanan p-hailing grabfood, foodpanda, shopeefood akan diwajibkan ambil lesen GDL. Read More

Bersatu kena 'game' dengan UMNO amaran PRU15 awal

Bersatu kena ‘game’ dengan UMNO amaran PRU15 awal

07/08/2022

Bersatu kena 'game' dengan UMNO amaran PRU15 awal, Bersatu tidak mempunyai apa-apa yang boleh mereka gunakan untuk memberi impak besar pada PRU15. Read More

Bersatu johor kecewa Tengku Zafrul khianati PN, pilih BN

Bersatu johor kecewa Tengku Zafrul khianati PN, pilih BN

07/08/2022

Bersatu johor kecewa Tengku Zafrul khianati PN, pilih BN. Wan Saiful turut menyifatkan Tengku Zafrul sebagai biadab terhadap Muhyiddin yang telah memberikan karpet merah kepadanya ... Read More

Kes pertama cacar monyet di Thailand melibatkan wanita

07/08/2022

Kes pertama cacar monyet di Thailand melibatkan wanita Read More

[Video] Teman lelaki gilis kekasih sehingga mati

05/08/2022

Seorang lelaki telah ditahan selepas menggilis teman wanitanya beberapa kali menggunakan kereta sehingga mati di sebuah pusat membeli-belah. Read More

Influencer didakwa upah gangster bunuh teman lelaki

Influencer didakwa upah gangster bunuh teman lelaki

04/08/2022

Seorang Influencer mengupah sekumpulan samseng untuk menyerang dan membunuh bekas teman lelakinya bagi membalas dendam kerana memutuskan hubungan mereka Read More

Dua petugas kesihatan kantoi melakukan hubungan seks di bahagian belakang sebuah ambulans

Dua petugas kesihatan kantoi melakukan hubungan seks di bahagian belakang sebuah ambulans

03/08/2022

Dua petugas kesihatan kantoi melakukan hubungan seks di bahagian belakang sebuah ambulans, perbuatan kedua-duanya turut dirakam CCTV. Read More

Penduduk Itali terkejut kapal selam timbul di tengah jalan bandar milan

Penduduk Itali terkejut kapal selam timbul di tengah jalan bandar milan

29/07/2022

Penduduk bandar Milan terkejut oleh munculnya kapal selam yang timbul dari dalam tanah di jalanan Bandar Milan berhampiran dengan Katedral Milan. Read More

Menteri keracunan gara-gara nak buktikan air sungai bersih

26/07/2022

Menteri dikejarkan ke hospital keracunan gara-gara nak buktikan air sungai bersih. Netizen gelakkan menteri dan menganggap perkara itu adalah aksi yang gagal dalam mengejar political ... Read More

Gempar!!! Satu Balai Polis letak jawatan

26/07/2022

Satu balai polis meletak jawatan tanda protes terhadap pengurus bandar baharu dilantik yang didakwa mewujudkan "persekitaran kerja yang bermusuhan" Read More

Ini kisah perkenalan Wany Hasrita dan Al Adib Fahmi sebelum bernikah

Ini kisah perkenalan Wany Hasrita dan Al Adib Fahmi sebelum bernikah

23/07/2022

Ini kisah perkenalan Wany Hasrita dan Al Adib Fahmi sebelum bernikah, mereka untuk bertunang pada 26 Februari lalu Read More

Ini profil dan fakta menarik yang membuat Wany Hasrita terpikat dengan Al Adib Fahmi

23/07/2022

Ini profil dan fakta menarik yang membuat Wany Hasrita terpikat dengan Al Adib Fahmi Read More

Pendakwah terkenal sekolahkan pengerusi kem tahfiz isu ustaz rogol remaja 14 tahun

20/07/2022

Pendakwah terkenal sekolahkan pengerusi kem tahfiz isu ustaz rogol remaja 14 tahun. Beliau mempersoalkan bagaimana individu itu tergamak menjadikan kes rogol sebagai bahan jenaka. Read More

Presiden Sri Lanka kini punyai presiden baharu

Presiden Sri Lanka kini punyai presiden baharu

20/07/2022

Ranil Wickremesinghe dipilih sebagai presiden baharu Sri Lanka menggantikan Gotabaya Rajapaksa yang melarikan diri dari negara yang dilanda krisis. Read More

Merungut kos hidup tinggi, tapi tiket konsert habis dalam sejam - Prof

Merungut kos hidup tinggi, tapi tiket konsert habis dalam sejam – Prof

20/07/2022

Merungut kos hidup tinggi, tapi jualan tiket Konsert 30 Years of Dewa 19 yang licin dijual dalam tempoh sejam semalam menimbulkan pelbagai persoalan Read More

Pelajar tingkatan 1 paksa rakan sendiri menghisap kemaluannya

Pelajar tingkatan 1 paksa rakan sendiri menghisap kemaluannya

20/07/2022

Pelajar tingkatan 1 memaksa rakan sendiri menghisap kemaluannya. Ini punca sebenar pelajar tingkatan 1 yang dibelasah dalam video yang tular di laman sosial. Read More

Pelik tapi benar, mangsa kemalangan maut tersepit tayar dan bumper kereta

Pelik tapi benar, mangsa kemalangan maut tersepit tayar dan bumper kereta

20/07/2022

Pelik tapi benar, mangsa kemalangan maut tersepit tayar dan bumper kereta. Read More

Aset negara terancam dengan kebangkitan waris sulu, ini sebabnya...

Aset negara terancam dengan kebangkitan waris sulu, ini sebabnya…

19/07/2022

Aset negara terancam dengan kebangkitan waris sulu yang membuat tuntutan RM62.59 bilion dari Malaysia menyebabkan aset milik negara seluruh dunia dalam bahaya. Read More

Satu Malaysia kena scam dengan ikon pemotoran negara, ‘kantoi’ tiada lesen memandu

19/07/2022

Satu Malaysia kena scam dengan ikon pemotoran negara, 'kantoi' tiada lesen memandu. Lesen 'L' pun takde, sembang macam power sangat tapi takde lesen..sampah ! Read More

Adakah benar manusia zaman nabi bersaiz besar? Ini penjelasannya...

Adakah benar manusia zaman nabi bersaiz besar? Ini penjelasannya…

19/07/2022

Adakah benar manusia zaman nabi bersaiz besar? Allah menggunakan angin. Bertujuan untuk memalukan mereka. Kerana mereka beranggapan mereka bersaiz besar. Read More

Minyak paket makcik pisang goreng tidak boleh guna? Ini jawapan PM Ismail Sabri

Minyak paket makcik pisang goreng tidak boleh guna? Ini jawapan PM Ismail Sabri

18/07/2022

“Mereka tak boleh gunakan minyak masak untuk kegunaan jual pisang goreng itu salah, sebab minyak masak peket tidak boleh untuk komersial... Read More

Isteri berang disoal kenapa tak masak, pukul suami sampai mati

18/07/2022

Isteri berang disoal kenapa tak masak, pukul suami sampai mati, anak sulung pasangan itu yang berusia 11 tahun merupakan saksi kejadian tersebut. Read More

Tak puas hati sistem penggiliran Tabung Haji seabad lamanya jadi punca ramai cari visa furada

Tak puas hati sistem penggiliran Haji seabad lamanya jadi punca ramai cari visa furada

15/07/2022

Tak puas hati sistem penggiliran seabad lamanya jadi punca ramai cari visa furada, mengecewakan ada yang diberi ‘keistimewaan’ cukupkan kuota TH walaupun dah haji Read More

Anak ahli politik Sabah dipenjara 12 bulan jual jam tangan mewah curi

15/07/2022

Anak ahli politik Sabah dipenjara 12 bulan jual jam tangan mewah curi, tertuduh juga berdepan hukuman penjara enam bulan jika gagal membayar denda berkenaan. Read More

Aset negara terancam dengan kebangkitan waris sulu, ini sebabnya...

Ini punca aset Petronas dirampas waris kesultanan Sulu

14/07/2022

Ini punca aset Petronas dirampas waris kesultanan Sulu... Read More