4 Tahun Tanggung Kekasih Sambung Belajar, Abang Lori Sedih Kena ‘Game’! Kata Mak Ayahnya Bawak Lori Takde Masa Depan

Oleh Admin 01

‘Mak ayah dia tak suka aku bawa lori, tak jamin masa depan’, 4 tahun tanggung awek sambung degree, abang lori sedih kena game

Sanggup ikat perut semata-mata nak bagi kekasih hati berjaya. End up, ko kena game..

‘Mak ayah dia tak suka aku bawa lori, tak jamin masa depan’, 4 tahun tanggung awek sambung degree, abang lori sedih kena game

apa ko rasa? N4ngis bucu katil beb, mungkin inilah yang dirasai oleh seorang abang lori selepas cintanya tidak dihargai

Pemuda yang enggan dikenali namanya itu sempat berkongsi kisah sed1hnya apabila sudah 4 tahun bercinta dengan seorang gadis tapi terpksa berp1sah.

Malah sepanjang bekas teman wanitanya itu menyambung degree di sebuah universiti awam, lelaki itulah yang sering menanggung segala perbelanjaannya.

Saat sudah bersedia meIamar, siapa sangka hasrat itu ditoIak oleh gadis tersebut dan juga keluarga dengan alasan dia hanya seorang pemandu lori.

Tambahan pula, bekas teman wanitanya itu sudah pun berjaya bergelar seorang guru manakala buah hati barunya pula bertugas di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur.

Siap buat dua kerja, pandu lori belah siang dan jual burger waktu malam

Mengenangkan segala peng0rb4nan yang sudah dibuat selama ini, lelaki berkenaan begitu terkiIan kerana merasakan dirinya ibarat dikh1anati begitu sahaja. Walaupun pasrah dengan apa yang berlaku, dia mengakui kejadian itu turut memberi kesan mendalam kepadanya.

Diruangan komen dapat dilihat rata-rata netizen memberikan kata semangat kepada abang lori tersebut, mungkin juga tuhan nak bagi dia yang lebih baik.

Seorang netizen juga memberi komen lagi bagus tahu sekarang dari tahu per4ngai sebenar selepas dah kahwin dan ada anak, lagi pening kepada dibuatnya.

Baca Selanjutnya :

MENARIK!!! : Ramai Rupanya Artis Malaysia Yang Berkahwin Dengan Kerabat Diraja. Ini Ceritanya, No.8 Itu Pula Dengan Sultan Brunei Tau.

Bekas Isteri Shuk Sahar Dah Ada Kekasih Hati Lepas 4 Bulan Bercerai, Katanya Pemain Bola Sepak?

“Masa Buat Assignment Pun, Selamba Aja Cakap Nak Bawak Pakwe Masuk Rumah Sekejap”-Pelajar IPT Buntu Kawan Serumah Kerap Angkut Lelaki Ke Rumah Sewa