Aksi ghairah ular tunjuk ‘tarian tiang’ kejutkan orang ramai

Aksi ghairah ular tunjuk ‘tarian tiang’ kejutkan orang ramai mimpi ular ular kapak ular sawa kayap ular ular tedung ular katam tebu ular tedung selar maksud mimpi ular

Aksi ghairah ular tunjuk ‘tarian tiang’ kejutkan orang ramai. Seekor ular bersaiz besar dirakam memanjat pokok kelapa dengan gaya dan aksi ghairah sekaligus memeranjatkan orang ramai.

Menariknya menurut netizen, gaya ular sewaktu memanjat pokok itu tidak ubah seperti sedang mempersembahkan ‘tarian tiang’.

Aksi ular itu mendapat perhatian ramai apabila rakaman tersebut dikongsikan seorang pengguna twitter Susanta Nanda yang mendakwa dia dari bahagian Perkhidmatan Perhutanan India (IFS).

Walaupun maaih belum jelas sumbernya, aksi ular tersebut telah mengundang pelbagai reaksi dan perkongsian netizen yang menonton video tersebut.

Namun menurut Susanta, sebenarnya pergerakan tersebut dipanggil ‘concertina locomotion’ di mana ular memegang dua tempat pada pokok dalam bentuk ‘S’ dan sebahagian badannya melingkar di keliling pokok dan kemudian meluruskan tubuhnya untuk bergerak ke atas.


TONTON :

BACA: 

Tip rangsang deria baby lebih cepat, hanya guna 3 warna ini

‘King’ Myvi buat hal lagi, “steering macam kereta sport..”

Kecoh dakwaan ustaz kata sains menipu, sekali pakar datang jawab

COMMENTS

Wordpress (0)