Bercerai 3 kali, Zarina dilihat mesra bersama cikgu swimming

Bercerai 3 kali, Zarina dilihat mesra bersama cikgu swimming

Bercerai 3 kali, Zarina dilihat mesra bersama cikgu swimming. Baru-baru ini tular sebuah video TikTok yang memaparkan seorang pelakon, Zarina Anjoulie bersama seorang jejaka m.isteri.

Menerusi video yang sudah dipadam diaplikasi TikTok, dapat dilihat Zarina atau lebih mesra disapa sebagai Anju bersama jejaka berkenaan dilihat di sebuah bilik pameran motosikal berkuasa tinggi.

“Dia cikgu renang anak saya, martin,” kata pelakon Zarina Anjoulie, 35, mengenai video di TikTok memaparkan dia bersama seorang lelaki did.akwa segelintir netizen adalah teman lelakinya.

Bercerai 3 kali, Zarina dilihat mesra bersama cikgu swimming

Zarina atau namasebenar, Zarina Anjoulie Lavocah Mohd Fahizul ketika dihubungi, setakat ini dia tiada perancangan untuk berkahwin.

Saya kadang-kadang ada juga kawan lelaki. Biasalah, kita kawan-kawan. Kalau nanti saya betul-betul ada teman lelaki, saya akan beritahu.

“Dia itu cikgu swimming Martin. Kami hanya kawan,” katanya menerusi kiriman mesej di Whats.App.

Rata-rata komen ditinggalkan netizen kepada Zarina dan lelaki itu sangat positif, termasuk mendoakan yang baik-baik buat pelakon berkenaan agar dipertemukan jodoh boleh memimpin dan melindunginya.

Zarina yang sering terpalit dengan cerita sensasi adalah ibu tunggal kepada seorang anak lelaki dan pernah gagal dalam dua perkahwinannya sebelum ini.

Zarina pernah mendirikan rumah tangga dengan seorang lelaki berasal dari Brunei pada 2015 dan bercerai pada Disember 2016.

Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Awangku Gabriel Martin Ezra yang kini berusia enam tahun.

Pada 20 Julai 2020, Zarina berkahwin kali kedia dengan Eilyas Azhar, namun mereka dilaporkan bercerai dua kali pada Februari dan Mei tahun lalu. Bgaimanapun, mereka tidak memiliki cahaya mata.

BACA JUGA:

Kes dera Adik Bella ditangguh kerana alasan Siti Bainun

Amyra Rosli dan Amar Baharin Kongsi Kegembiraan Beli Kereta, Mengundang Pelbagai Respon Daripada Netizen

Auni Seorang Anak Kecil Tetapi Berjiwa Besar, Lihat Aksi Yang Dilakukan Untuk Ayah

COMMENTS

Wordpress (5)
 • […] Bercerai 3 kali, Zarina dilihat mesra bersama cikgu swimming […]

 • […] Bercerai 3 kali, Zarina dilihat mesra bersama cikgu swimming […]

 • appeary 4 months

  currently have good blood work on cholesterols but weight is still in 260 s order priligy There are websites for it if you google it

 • appeary 4 months

  Tamoxifen is also used to lower a woman s chance of developing brea Prescription Non prescription Non prescription Deals in Third Party Manufacturing Manufactured By Fresenius Kabi India Pvt how much nolvadex for pct Giving sunitinib together with tamoxifen and cisplatin may kill more tumor cells

 • Bypepoece 1 month

  This prevents you from experiencing a low testosterone state and gives your body enough time to stimulate testosterone activity propecia shampoo