Jawatan kosong kerani seluruh Malaysia, ini cara mohon

Jawatan kosong kerani seluruh Malaysia, ini cara mohon

Jawatan kosong kerani seluruh Malaysia, ini cara mohon.

Jawatan kosong tahun 2022 kini dibuka oleh pihak Pelbagai Majikan. Bagi mereka yang berminat dan sedang mencari pekerjaan, sila ikuti segala perkongsian yang telah disediakan di bawah ini

MAKLUMAT KERJAYA

Nama Majikan : Pelbagai Majikan
Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
Berikut adalah merupakan kekosongan jawatan yang telah ditawarkan oleh pihak Pelbagai Majikan:

Kekosongan Jawatan Kerani Seluruh Malaysia
Untuk memohon, sila rujuk pada pautan di bawah ini :

1. Bagi calon yang berminat untuk melakukan permohonan, anda dikehendaki menghantar segala maklumat permohonan dengan lengkap yang merangkumi resume anda beserta dengan pengalaman pekerjaan anda yang lalu (jika diperlukan).
Jika diperlukan, para pemohon yang belum mempunyai akaun berdaftar hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan kekosongan jawatan yang telah diiklankan di atas.
Hanya calon yang layak sahaja yang akan dipanggil untuk tujuan sesi temuduga manakala bagi permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh masa tiga bulan adalah dianggap sebagai tidak berjaya.
Untuk mengetahui maklumat lanjut berkaitan dengan kekosongan jawatan yang ditawarkan di atas sila klik pada pautan berikut KLIK DI SINI.

Jawatan kosong kerani seluruh Malaysia, ini cara mohon

SYARAT KELAYAKAN MEMOHON

Sekiranya para pemohon merupakan individu yang berkelayakan dengan mempunyai kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A Level”, Pra-Universiti) atau sebarang kelayakan professional daripada pihak Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), para pemohon adalah dipelawa untuk memohon kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan jawatan di bawah telebih dahulu sebelum melakukan permohonan

Ciri-ciri calon yang diinginkan adalah seperti berikut:

Kemas dan pembersih
Mempunyai pengetahuan am yang baik
Mempunyai ciri kepimpinan dan bertanggungjawab

Kelebihan yang ditawarkan:

Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
Cuti tahunan
Cuti sakit

CARA MEMOHON

Permohonan kekosongan jawatan terkini di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti segala arahan seperti di bawah ini.

Sila klik pada pautan “KLIK DI SINI” yang terdapat pada bahagian atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan kosong tersebut.

Untuk permohonan kali pertama, para pemohon perlulah mendaftar akaun terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan sebarang pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Para pemohon dinasihatkan agar sentiasa mengemaskini segala maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Untuk makluman, hanya calon yang berjaya disenarai pendek sahaja yang akan dipanggil untuk tujuan sesi temuduga.

BACA:

‘Saya tidak kisah apa orang hendak kata’, Amy Nur Tinie pasrah dengan tindakan netizen

Lelaki ini ‘bagi’ mas kahwin RM500 juta tunai, ramai yang terkejut

Usop beli Mercedes AMG, angan-angan jadi nyata