JELITA!!! : Patutlah Sentiasa Awet Muda & Kulit Muka Mulus, Rupanya Permaisuri Kita Amalkan 2 Produk Ini Saja

Oleh Admin 01

Mungkin tak ramai tahu yang sebenarnya Raja Permaisuri Agong; Tunku Azizah Aminah Iskandariah tidak gemar menyolek dan mengenakan solekan yang tebal.

Disebabkan oleh itu, kamu dapat melihat kulitnya yang sangat bersih, halus, putih kemerahan dan sihat di usia 63 tahun. Membuatkan Miss Murai tertanya-tanya adalah kalau tak gemar mengenakan solekan, apa yang dipakai oleh Raja Permaisuri Agong untuk mendapatkan kulit yang mulus dan awet muda seperti itu?

Kalau kamu nak tahu, rahsia Raja Permaisuri Agong adalah….

Siang dan malam, hanya pakai dua produk ini saja.

Mengaku dirinya tidak gemar bersolek dan mencuci wajah, Raja Permaisuri Agong sangat menitikberatkan penjagaan kesihatan kulit wajahnya.

“Sayalah yang paling malas sekali cuci muka ke apa, saya cuma letak sabun-sabun dan pakai krim biasa saja. Saya jarang pakai mekap. Tuanku Agong tak suka saya pakai mekap”

Untuk penjagaan kulit wajahnya, Raja Permaisuri Agong tidak mempunyai rutin atau rawatan wajah yang khusus untuk kecantikannya. Tetapi kongsinya, baginda Permaisuri hanya amalkan penggunaan dua produk daripada NIVEA untuk waktu siang dan malam, setiap hari.

Baca : Ustaz Kampung Hina Sultan Dalam Whatsapp Di Kutip Polis

Pernah berkongsi suatu ketika dulu, baginda Permaisuri menggunakan Nivea Creme dan Nivea Soft untuk menjaga kulit wajahnya. Untuk pengetahuan kamu, kedua-dua krim ini sesuai dipakai oleh setiap jenis kulit.

NIVEA Creme Beri Manfaat Seperti Krim Mewah Harga RM1K? Macam Kena Cuba Je  Ni! | Oh! Media

Nivea Soft Moisturizing Crème Body, Face And Hand Cream Scented - 6.8oz :  Target

 

Bukan itu saja, selain wajah kamu juga boleh pakaianya di badan dan juga tangan.

Selamat mencuba!

Baca Selanjutnya :

MENARIK!!! : Ramai Rupanya Artis Malaysia Yang Berkahwin Dengan Kerabat Diraja. Ini Ceritanya, No.8 Itu Pula Dengan Sultan Brunei Tau.

Diasak Isu Banglo, Abang Sanusi-MB Kedah Akhirnya Buka Mulut Buatkan Ramai Pengutuk Bakal Terdiam

PANAS!!! : Bekas Pegawai Khas Menteri Ditahan SPRM Minta Rasuah Taraf Kerakyatan Malaysia