Kantoi !!! Bekas SU Politik Zuraida tersasul sebut isu ‘Genome Modification’

Kantoi !!! Bekas SU Politik Zuraida tersasul sebut isu ‘Genome Modification’

Ini betul-betul serius!

Sebuah parti politik baharu yang dianggotai lebih 50 ribu orang ahli daripada sebuah NGO membawa slogan The Great Reset 2030 dan dalam sidang media, presiden pertubuhan tersebut dikenali bekas Su Politik Zuraida secara tak sengaja menyebut “Genome Modification” sebagai sebahagian daripada perancangan mereka ?

Ni political party ke gerakan Freemason. Allah tergelincir kan lidah mereka di minit ke7 ” I’m talking about genome modification, biology editing ” lepas tu dia gelabah.

Dia orang nak berparti atau nak ubah DNA manusia menjadi manusia robot sama macam agenda Freemason yang mahu membentuk manusia pak turut dan boleh di gunakan sesuka hati. Agenda syaitan apa pulak ni.

Dah lah majority melayu bodoh berpolitik, ini wujud pulak gerakan secara licik dan terbuka tanpa segan silu untuk menjadikan majority manusia Malaysia sebagai robot demi kepentingan mereka berkuasa.

Azmin dan juraida nak jadikan anak2 muda dan wanita malaysia sebagai ujikaji political genetic.

Genome apa tu? Tikus? Kucing? Biri-biri? Sudah tentu genome manusia!

Bayangkan apa yang akan terjadi kepada kita dan anak-anak kita kalau ini jadi kenyataan.

Sebelum ni ada juga berita dari luar negara menyatakan hal ni, tapi kita kata ni cuma “teori koperasi”.

Tun M pun dah pernah bercakap tentang The Great Reset dan NWO lama dulu.Tapi tak ramai yang ambil kisah, ramai yang alpa.

Sekarang masih nak husnuz zon lagi? Masih fikir tak ada apa-apa yang berlaku? Masih fikir semua baik-baik aje? Masih berharap kita akan kembali hidup normal macam dulu?

#WakeUpWorld

Baca Juga : Kisah misteri lelaki tertanam 13 tingkat dihempap konkrit menara Umno Pulau Pinang

Kisah keluarga Diraja Arab Saudi, apa yang akan berlaku selepas ini?

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )