Netizen menyampah tengok kelakuan ‘gedik’ Janna Nick, rupanya ni yang jadi

Netizen menyampah tengok kelakuan 'gedik' Janna Nick, rupanya ni yang jadi

Netizen menyampah tengok kelakuan ‘gedik’ Janna Nick, rupanya ni yang jadi.Rancangan I Can See Your Voice Malaysia ini sudah pun memasuki musim baru. Kali ini pengacara sudah bertukar kepada Izzue Islam dan Ain Edruce. Malah kerusi barisan penyiasat juga sudah pun beralih kepada selebriti lain.

Sebelum ini satu episod yang memaparkan Janna Nick jatuh kerusi telah menjadi bualan hangat penonton dan warganet. Baru-baru ini satu rakaman dari episod I Can See Your Voice Malaysia dengan paparan gelagat Janna Nick sekali lagi jadi perhatian warganet.

Rancangan realiti TV meneka siapakah peserta yang boleh menyanyi atau tidak ini sememangnya memberikan ‘kebebasan’ kepada barisan penyiasat untuk menjadi diri sendiri. Jika dahula barisan penyiasat yang terdiri daripada Jihan Muse, Mark Adam dan ramai lagi memang menghiburkan.

Namun kali ini Janna Nick bergolek di lantai studio rakaman ini telah membuatkan ramai kritik perbuatannya itu. Berikut adalah perkongsian petikan dari rakaman yang dimuat naik menerusi akaun TikTok TV3Malaysia:

Rata-rata reaksi warganet agak ‘tidak senang’ dengan kelakuan Janna Nick bergolek di lantai studio rakaman itu. Berikut antaranya:

Netizen menyampah tengok kelakuan 'gedik' Janna Nick, rupanya ni yang jadi

“Owh yang jatuh kerusi aritu kan? Arini jatuh berguling2 pulak”

“Awat dia jadi lagutu weh!”

“Kenapa la aku rindu musim yang lama. Macam lebih bagus dari sekarang”

“Dulu kan ternanti2 cerita ni. Tahun ni langsung tak berminat dari pengacara sampailah juri2 tu huuhuhu serious tak best”

@tv3malaysia Ghisau min, yang sorang tergolek yang lagi panjat kerusi 🫠 Jom tengok I Can See Your Voice Malaysia malam ini jam 9 ✊🏻▶️ Strim Live HD di tonton.com.my & youtube TV3Malaysia .#icsyvmy#icsyvmy5 ♬ original sound – TV3Malaysia

@jannanickofficialSakit Tapi tetap pertahankan…siapa gelak esok cirit♬ original sound – jannanick95

BACA:

Hanya perlu RM3 hilangkan watermark cermin kereta, selamat duit dari bayar mahal

Penduduk gembira MPAJ rampas ‘Penanda cop parking’ di kawasan PPR

Peguam dedah OKT kes ganja lapor polis, isteri ada hubungan sulit dengan pegawai penyiasat

COMMENTS

Wordpress (1)
  • […] Netizen menyampah tengok kelakuan ‘gedik’ Janna Nick, rupanya ni yang jadi […]