Netizen mula pertikai, kenapa no batch dos pertama dan dos kedua KJ sama?

Netizen mula pertikai, kenapa no batch dos pertama dan dos kedua KJ sama?

Nampak sangat mencurigakan apabila no batch untuk dos 1 dan dos 2 sama sebijik.

Cuba check no bantch di sijil vaksin masing-masing, ada ke yang sama no batch?

Rasanya mungkin ramai lagi golongan atasan yang tak vaksin ni.

Tapi tu la, sistem sijil mysejahtera ni depa yang pegang dan depa boleh letak je detail depa kalau depa nak walaupun tak divaksin dan mereka tetap diberi kemudahan untuk pergi mana-mana dengan bebasnya.

Rakyat pula terus ditekan untuk ambik vaksin (walaupun katanya takde paksaan). Siap gertak lagi.

Kalau betul vaksin tu bagus dan selamat, sebaiknya semua menteri buat video live la cucuk vaksin macam PM Muhyiddin dulu paling kurang. Biar dapat semula keyakinan rakyat.

Harap-harap lepas ni pakat-pakat dedah la mana-mana lagi menteri yang tak vaksin ni. Biar rakyat bukak mata kenal siapa calon yang depan cakap lain belakang cakap lain.

Sumber :

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )