Netizen sebak, ini perkongsian terakhir arwah Adibah Noor di twitter

Oleh Admin

Netizen sebak, ini perkongsian terakhir arwah Adibah Noor di twitter. Dunia seni tanah air dikejutkan dengan berita pemergian bintang versetail, Adibah Noor lewat petang semalam. Pemergian Allahyarhamah adalah akibat kanser ovari.

Itulah tweet terakhir yang diciap oleh pelantun suara lagu Terlalu Istimewa menerusi akaun Twitter miliknya @adibahnoor. Tweet tersebut mendapat perhatian netizen yang rata-ratanya merupakan peminat yang turut menangisi pemergian beliau.

Pemergiannya dirasai

Selalu aktif di Twitter dan berinteraksi dengan pengguna lain, kehadiran Adibah Noor pastinya dirasai oleh semua. Selepas mendapat tahun beliau tidak lagi bersama kita, rata-rata netizen mengucapkan salam perpisahan dan mendoakan kebaikan untuk beliau di sana.

Netizen sebak, ini perkongsian terakhir arwah Adibah Noor di twitter

Betul, Kak Adibah selalu buat orang terhibur. Baik dari nyanyian, lakonan dan kata-kata beliau. Semua orang mendoakan yang terbaik untuk Kak Adibah.

Amin… min pun doakan perkara yang sama gak untuk Kak Adibah. Semoga ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Didoakan semoga Kak Adibah dipermudahkan segala urusan dan tenang di negeri abadi.

Marilah sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada Allahyarhamah Adibah Noor. Semoga beliau ditempatkan dalam golongan orang yang beriman.

BACA:

Kita banyak buat saman tapi satu pun tak da kesan’, keluarga Adib tak mahu dah fikir pasal Tommy

Jawatan kosong di LKIM, mohon segera jangan terlambat