Nora Danish tampil menari, netizen perasan sesuatu di bahagian dadanya

Nora Danish tampil menari, netizen perasan sesuatu di bahagian dadanya
Nora Danish tampil menari, netizen perasan sesuatu di bahagian dadanya.Terkinja-kinja menari, Nora Danish kena tegur agar tutup ‘susu’. Jika anda mengikuti Instagram Nora Danish, sememangnya pelakon jelita itu tidak lokek berkongsikan perkembangan terkininya buat peminat.

Baru-baru ini, Nora dilihat ada memuat naik video menari bersama seorang lagi wanita. Namun, ramai yang kurang senang melihat penampilan Nora.

Nora Danish tampil menari, netizen perasan sesuatu di bahagian dadanya

Menerusi video itu, memaparkan Nora memakai dress berwarna hitam menampakkan sedikit bahagian dadanya yang didakwa netizen agak seksi.

Diruangan komen, ada netizen meminta Nora supaya menutup bahagian dadanya itu. Tidak kurang juga ada yang mengecam Nora tidak sedar diri menari terkinja-kinja sedangkan sudah berusia 40 tahun.

Tidak kurang juga, ada mata netizen tertumpu pada dagu pelakon itu dan ada yang menuduh isteri kepada Nedim itu membuat muka disebabkan dagunya kelihatan runcing.

Meskipun ramai yang mengecam, namun ada segelintir netizen mendoakan agar Nora diberikan hidayah untuk berpakaian mengikut syariat.

BACA:
Rupanya ini 19 khasiat bunga telang, patutlah ramai orang tanam
Ini yang berlaku jika simpan duit kertas sekali dengan syiling, anda pasti menyesal
Selamba habiskan duit RM1.5 juta, rupanya tersalah masuk.. Jenuh nak ganti balik