Pampers habis, tindakan ibu ini hanya guna plastik dan tape undang kemarahan netizen

Oleh Admin

Pampers habis, tindakan ibu ini hanya guna plastik dan tape undang kemarahan netizen. Baru-baru ini tular di aplikasi TikTok, video memaparkan seorang ibu yang menggantikan lampin anaknya yang kehabisan dengan menggunakan plastik dan sellotape telah mengundang kecaman netizen.

Menerusi video tersebut, ibu berkenaan difahamkan terpaksa bebuat demikian atas sebab lampin anaknya telah habis pada pukul 2 pagi dan pastinya tidak dapat dibeli di kedai kerana sudah tutup pada jam sebegitu.

Malah, turut dilihat anaknya dikelilingi ahli keluarga yang turut membantu ibu itu memakaikan plastik dan sellotape pada anaknya yang menangis.

Pampers habis, tindakan ibu ini hanya guna plastik dan tape undang kemarahan netizen

Pampers darurat, kehabisan pampers lepas jam 2 pagi. Akhirnya buat pampers darurat.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen berasa kasihan kepada kanak-kanak itu yang menangis dan kelihatan tidak selesa dengan lampin tersebut.

“Dulu tiada pampers… kami guna kain sarung saja … lebih selesa buat si baby. kasian mesti tidak selesa ni,” tulis seorang pengguna TikTok.

Video:
@fh_oshin Pampers Darurat🙄🙄🙄. kehabisan Pampers pas jam 2 pagi. akhirnya opa Q bikin Pampers Darurat 🤭😔🤗#cucusultan #guemahbodoamat #pampers ♬ suara asli – Chitanda Eru 愛 – MUGIWARA 愛

Pampers Darurat???. kehabisan Pampers pas jam 2 pagi. akhirnya opa Q bikin Pampers Darurat ???#cucusultan #guemahbodoamat #pampers

? suara asli – Chitanda Eru ? – MUGIWARA ?

Malah, ada juga yang mengecam tindakan ibu tersebut yang disifatkan sebagai pemalas dan seperti menyakiti anaknya sendiri.

“Ketat sangat dia letak sellotape dekat baby tu.. astaqfirullah,” tulis seorang netizen.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Tonton:

Baca:

Pelik tandas rumah mentua selalu berlendir, akhirnya terbongkar rahsia..

Raja Jin berjaya ditewaskan pemuda ini, selamba je makan..

Pelakon Noralbaniah dedah tahu kematian suaminya hanya selepas 2 minggu..