Ramai yang bimbang, girlfriend Azri Iskandar cuma ‘scammer’

Ramai yang bimbang, girlfriend Azri Iskandar cuma 'scammer'

Ramai yang bimbang, girlfriend Azri Iskandar cuma ‘scammer’.Masih belum habis tempoh idah namun pelakon Ellie Suryati yang baru sahaja berpisah akui cukup risau mengenangkan perihal bekas suaminya, Azri Iskandar tika ini. Mana taknya, selepas lelaki tersebut mengumumkan bakal berkahwin baru malah muncul pula seorang wanita lain mengaku sebagai ex-girlfriend.

Adakah Azra ni real? Sebab kita tengok dekat Google dia tak keluar…Jangan main-main dengan hidup orang

Baru-baru ini pula timbul isu tentang profil sebenar bakal isteri kepada Azri yang dipercayai bernama Dr Azra juga seorang penulis skrip. Mana taknya, sehingga ke harini masih belum ada

sekeping gambar yang menampakkan wajah tular malah ramai pula yang mengesyaki akaun Facebook milik wanita tersebut juga seperti palsu.

Baby, boleh tak you cakap sekejap apa yang dia tanya…Abang ingat Azra break lunch

Ramai yang bimbang, girlfriend Azri Iskandar cuma 'scammer'

Ketika ditemubual pihak Melodi pada minggu lalu, keadaan bertambah mengelirukan apabila Azra yang dihubungi oleh Azri bagaimanapun cepat-cepat meletakkan telefon saat mengetahui percakapan tersebut dirakam. Pelakon lelaki berkenaan juga turut sama terkejut namun sempat meminta maaf kepada pengacara dengan memberi alasan wanita itu sedang sibuk shooting.

Jelasnya lagi, setelah berjumpa dengan keluarga bakal isterinya di Perlis barulah dirinya akan berkongsi dengan lebih lagi gambar-gambar lain.

Dia dah letak pastu take care love you tu untuk sape?..Azri tak pernah jumpa ke baby dia tu? Macam nak mengelak
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen mengakui cukup teragak-agak akan identiti sebenar wanita bernama Azra tersebut.

Dalam pada itu, ramai yang berharap Azri dapat lebih berhati-hati selain risau jika benar tertipu dengan ‘love scammer’.

@biznezwomen Betul orang cakap,masa bercinta cium kentut pon wangi🤣 #fypmalaysia🇲🇾tiktok #fypindonesia2021 #azri #elliesuriaty ♬ Hola – :):

BACA:

Kelantan bakal ada penjara terbesar, atasi masalah kesesakan penghuni di Zon Timur

Membanggakan! Guru Malaysia ini kalahkan 7000 guru dari seluruh dunia di Cambridge

Netizen menyampah tengok kelakuan ‘gedik’ Janna Nick, rupanya ni yang jadi

COMMENTS

Wordpress (1)
  • […] Ramai yang bimbang, girlfriend Azri Iskandar cuma ‘scammer’ […]