Sherry tunjuk bakat sebenar menyanyi masa ‘live’, sekali Ajai bagi komen tak disangka

Oleh Admin

Sherry tunjuk bakat sebenar menyanyi masa ‘live’, sekali Ajai bagi komen tak disangka. Gandingan Sherry Al-hadad dan juga Elly Mazlein pada minggu ke 5 semestinya memeriahkan lagi suasana rancangan ‘bigstage’.

Seperti biasa, Dato Siti Nurhaliza, Ajai & Alif Aziz menjadi barisan hadapan juri juri tetap.

Juri pedas pada minggu ini merupakan Adlin Aman Ramli. Seperti ramai mengenali nya, Adlin terkenal dengan komen komen yang sentiasa mendapat perhatian ramai.

Sherry tunjuk bakat sebenar menyanyi masa 'live', sekali Ajai bagi komen tak disangka

Menerusi satu klip, nyanyian Sherry mendapat pujian daripada Ajai kerana mempunyai penghayatan. Namun, Ajai ragu ragu kerana mungkin Sherry hanya buat jenaka. Rata rata netizen juga turut terhibur dan setuju dengan kenyataan Ajai.

Lihat video dibawah:

Lihat juga reaksi daripada netizen:

“Dalam banyak banyak persembahan aku sedih dgr lagu cindai ditukar arrangement ala2 broadway..entah la,kalau lagu lain kena ubah ok je..tp lagu dr arwah pak ngah adalah masterpiece..

jangan dirosakkan lagu tu..kalau ada yg tak setuju dgn aku,aku minta maaf..kita masing2 ada pendapat masing2..raikan perbezaan..chill..”

Dlm banyak2 yg almost perfect alica paujin jelah utk minggu ni sbb aranggement muzik tu kena dgn vokal dan persembahan dia, yg lain2 tu biasa2 je..

Tp yg tk bole blah dan agak tidak bole diterima perubahan aranggement adalah lagu Cindai nyanyian aishah retno sbb terlalu overdo dan sgt lah tk sedap nya bila bercampur aduk byk aranggement yg lebih kemodenan..

Jadi tk berapa sesuai utk lagu Cindai yg sememangnya sgt kemelayuan dan keaslian nya terasa di racun dgn pelbagai elemen2 terkini yg tidak kena dgn tempatnya

Teruja buat burger cheese terbang, sekali dengan kuali-kuali ‘fly’

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Baca:

“Kritik orang nyanyi bukan main pedas, diri sendiri punya show biasa je..” – Netizen

Rupanya Haqiem Rusli terbatuk semasa nyanyi live AJL36, ramai tak sedar

Selamat Hari Wanita, statistik tunjuk seorang gadis dirogol setiap 10 minit