[VIDEO] Isteri tikam kekasih gelap suami di parking kereta

Oleh Admin

Seorang wanita bertudung hitam dirakam kamera litar tertutup (CCTV) cuba menikam wanita yang dipercayai skandal suaminya dalam kejadian di Jalan Boulevard, Kecamatan Panakkukang, Kota Makassar, Indonesia.

Klip video viral di media sosial itu menunjukkan, mangsa yang baru keluar dari salun kecantikan berjalan menuju ke kenderaannya sebelum didatangi oleh suspek yang telah lama mengekorinya.

Kedua-dua mereka mula bertengkar sehingga mengundang perhatian orang awam yang kemudian datang untuk menenangkan mereka. Namun, pertengkaran mereka menjadi semakin tidak terkawal.

Isteri tikam kekasih gelap suami di parking kereta

Suspek mula menarik rambut mangsa dan menikam badannya menggunakan pisau. Tindakan suspek yang mahu menikam mangsa secara bertubi-tubi sempat dihalang seorang penjaga parkir yang kebetulan ternampak kejadian itu.

“Dua kali mangsa ditikam dan kali ketiga saya menahan tangannya lalu diputar menyebabkan pisau terlepas dari pegangannya. Bila pisau dah jatuh, dia (suspek) cuba mengambilnya untuk menikam mangsa.

“Saya kata, sudah-sudahlah tu. Tetapi tidak diendahkan dan dia tikam pinggang mangsa buat kali ketiga,” kata saksi yang dikenali sebagai Rian.

Sementara itu, Ketua Polis Panakkukang, Andi Ali Surya berkata, mangsa telah dihantar ke hospital untuk mendapatkan rawatan. Manakala suspek telah berjaya ditahan untuk siasatan lanjut.

TONTON RAKAMAN VIDEO DI BAWAH:

“Suspek telah ditahan kerana melakukan penganiayaan dengan menggunakan pisau. Mangsa adalah orang yang dipercayai mempunyai hubungan dengan suami kepada suspek,” katanya.

Menurut Andi, suspek berang dengan mangsa yang menjalinkan hubungan dengan suaminya lalu nekad melakukan perbuatan tersebut.

Berita Penuh : http://gstv.vip/video-isteri-nekad-tikam-kekasih-suami-yang-baru-keluar-dari-salun-kecantikan/

BACA JUGA :
[VIDEO] Faizal Tahir bimbing ‘Mat Saleh’ ucap Syahadah bikin netizen meremang
40 tahun ‘abadikan’ diri jadi tukang cuci di Masjidilharam, kenali Ahmed Khan Qandal
Lelaki buncit dan kelakar jadi idaman Atikah Suhaime